Catering fra Rønningen gård

Hos oss på Rønningen gård kan du bestille catering til ditt arrangement, til familie festen eller til firmaets lunch eller kveldsmøte. Vi tilbyr tilkjørt mat eller at du henter selv i området Os, Tolga og Røros.  Maten er basert på norske råvarer og laget på et tradisjonelt norsk kjøkken. Vi tilbyr middager, småretter og koldtbord. Minimum 20 porsjoner.

catering_os_røros_tynset

Vi leverer mat direkte til deg

 

På menyen står deilig, hjemmelaget mat med alle de lokale råvarer naturen har å by på. Ekstra godt lammekjøtt fra dyra på gården, mandelpoteter fra egen åker og bær og sopp sanket i nærområdene.

Blant friske, grønne enger i fjellbygda Dalsbygda, beiter sau og lam som blir til tradisjonelle lokalmatopplevelser. En cateringopplevelse utenom det vanlige levert hjem til deg!

catering_os_røros_tynset_tolga_alvdal

En unik matopplevelse fra Dalsbygda

 

Vi leverer også masse godt tilbehør og gode sammensetninger. Kontakt oss for å høre mer om hva vi leverer, og bestill direkte til ditt arrangement. Om du ønsker å holde arrangementet hos oss kan du også forhøre deg om leie av fantastiske Rønningenslemmen. Da får du den samme gode leveransen, bare omgitt av unike omgivelser på Rønningen gård.

Catering_os_roros_tynset

Få mat levert eller ta med deg arrangementet til oss!

 

På Rønningen gård er mulighetene mange for store og små
opplevelser. Ditt arrangement kan bli akkurat som du vil, vi hjelper deg gjerne med dine ønsker og behov. Se også 5 gode grunner til å besøke oss her.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, velkommen skal du være!

Rønningen Gård 20©15 Kontakt oss Facebook Utviklet av Frontal Media