5 gode grunner til å avlegge fantastiske Rønningslemmen et besøk!

1. Lokalet og fasilitetene

Når du kommer inn på Rønningslemmen får du en god og spesiell følelse bare ved å stige inn døren! Et unikt lokale perfekt rigget for et hvilket som helst arrangement. Lekkert interiør med som gir deg gårdsfølelsen, men likevel et helproft lokale som oser av sjarme og atmosfære. Dette må du bare oppleve!

catering_os_røros_tynset

2. Maten

Blant friske, grønne enger i fjellbygda Dalsbygda, beiter sau og lam som blir til tradisjonelle lokalmatopplevelser. Dalsbygdølet, med sin milde, runde smak og krydderpreg, er den perfekte følgesvenn til måltidet. Når du kommer til dekket bord på Rønningen kan du bare glede deg til et uforglemmelig måltid, servert på lekkert vis og så mye du bare orker. Du vil neppe glemme det med det første.

Se vår cateringmeny

3. Dalsbygdølet

Med utgangspunkt i et belgisk hvitt øl, er Dalsbygdølet et øl dalsbygdingen kan være stolt av og vi andre kan nyte. Med utgangspunkt i et belgisk hvitt øl, er det karamellfargede Dalsbygdølet tilsatt røstet malt. Sammen med karve og sitrusskall gir det ølet et bayerpreg med en krydret aroma og smak som biter litt bak på tunga. Ølet er brygget med kjærlighet til Dalsbygda. La kranene suse, og gled deg!

Dalsbygdølet

Foto: Henning Smedås, Arbeidet Rett

per_martin_og_anne_berit_rønningen_gård

4. Vertskapet

Anne Berit og Per Martin er særdeles hyggelige folk som med gjestfrihet og kapasitet leverer opplevelser og flotte arrangementer! Lokalene underbygger dette med særpreg og trivsel. Ta kontant og få en trivelig prat! Vipps har du sikret deg et minne for livet på dager som betyr noe spesielt for deg, enten det er dåp, bryllup, konferanser eller en vanlig fest. Rønningslemmen kan brukes til alle sammenhenger!

5. Dalsbygda

Dalsbygda er verdt et besøk i seg selv. Den lille bygda med et stort hjerte!
Her yrer et levende samfunn, der dugnadsånden og samarbeidsviljen er stor i alle sammenhenger. Det er en formidabel optimisme i bygda, også gjennom marginale tider. Jorda er karrig og sommeren kort, vinterstilongsen er det viktigste plagget, og når sola stikker fram og også sommerstilongsen kan legges bort for en kort stund, blir det moro i Dalsbygda.

På Rønningen gård er mulighetene mange for store og små opplevelser. Ditt arrangement kan bli akkurat som du vil, vi hjelper deg gjerne med dine ønsker og behov.

Rønningen Gård 20©15 Kontakt oss Facebook Utviklet av Frontal Media